Coaching

Psykolog Lena Brøgger Terapi Parterapi Familieterapi Coaching Supervision Ydernummer henvisning fra læge Odder Skanderborg Aarhus Horsens Malling Solbjerg Hovedgård Hørning Tranbjerg Mårslet BederJeg tilbyder coaching til både selvstændige, ledere og medarbejdere, både individuelt og i grupper.

Coachingen vil tage udgangspunkt i håndtering af aktuelle udfordringer og mere langsigtede udviklingsbehov. Ud fra en systemisk, narrativ og løsningsorienteret tilgang, vil vi i samarbejde søge forandringspotentiale, mål og løsninger. Vi vil udforske meningsskabende historier og konstruktivt skabe nye veje og muligheder. Der vil blive fokuseret på løsninger frem for på problemer, og på livet, som det vil se ud efter målene er opnået. Målet med coachingen er, at komme i kontakt med sine personlige værdier og at kunne handle i integritet med dem.

Coachingen kan tage udgangspunkt i ét eller flere arbejds- eller livsområder, og kan omhandle såvel enkelte og velafgrænsede temaer, som bredere og mere omfattende temaer. Indholdsmæssigt kan coachingen beskæftige sig med temaer som lederkompetence, studievalg, kollegial trivsel, personligt udviklingsarbejde, balance mellem arbejds- og privatliv m.m.

Kontakt mig for en tid på: Tlf.: eller e-mail: